SERVICES

BADKAMER

Badkamer tegelwerken Een badkamer is een belangrijke plek in uw huis het tegelwerk dient hier dan ook van hoge kwaliteit te zijn. Of u nu uw oude badkamer wilt vervangen of een nieuwe laat betegelen wij helpen u bij de uitvoering van uw droombadkamer. Graag komen wij bij u langs, bekijken de badkamer en nemen [...]
Lees meer

TOILET

Toilet tegelwerken Voor het betegelen van uw toilet zijn vele mogelijkheden. Wilt u een moderne uitstraling met grote strakke tegels of een sfeervolle toilet met gebruik van natuursteen. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden.
Lees meer

WOONKAMER & KEUKEN

Woonkamer en Keuken tegelwerken Tegels zijn perfect voor in uw woonkamer en keuken. Ruimtes om in te leven die vragen om een vloer die tegen een stoot en kras kunnen. Daarom kiezen mensen voor een duurzame tegelvloer. Grote oppervlaktes vragen om strak en mooi tegelwerk. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden.
Lees meer

TERRAS

Terras tegelwerken Voor buiten is er veel mogelijk qua tegels. Je kunt kiezen voor keramische tegels ( bij voorkeur 2cm dik of natuursteen. Het belangrijkste bij terrasvloeren is de opbouw van de ondergrond !! Eerst een laag gebroken puin , goed aftrillen en dan laag specie en dan tegels of de duurdere versie in de drainage mortel !! [...]
Lees meer

GARAGE VLOEREN

Garage vloeren tegelwerken Ook in uw garage is het heerlijk om een tegelvloer te hebben met of zonder vloerverwarming. De tegels kunnen in de specie gelegd woorden of verlijmd worden. Hier in is de keuze natuurlijk groot. Graag helpen wij u bij deze keuze.
Lees meer