Vloer- en wandtegels regio eindhoven

  • Home
  • /
  • Vloer- en wandtegels regio eindhoven

Vloer- en wandtegels regio eindhoven


De specialist in vloer- en wandtegels.

Op zoek naar een vakkundige tegelzetter? Dan bent u bij Martens Tegelwerken aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is hij de specialist die u zoekt. Martens tegelwerken staat voor een goed advies, top kwaliteit tegelwerk en een goede service. Wij zorgen ervoor dat u meer dan tevreden bent met het eindresultaat. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens leveren wij tegels en bijbehorende materialen.

Topkwaliteit vloer- en wandtegels

Bij Martens Tegelwerken vindt u een indrukwekkende hoeveelheid vloer- en wandtegels die stuk voor stuk een ding met elkaar gemeen hebben: topkwaliteit. Een tegel kies je niet ‘zo maar’ even maar is een duurzaam onderdeel van de aankleding van uw huis. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de voor u beste keuze. Of het nu voor uw badkamer, keuken, toilet, woonkamer, terras of garagevloer is, bij ons kunt u rekenen op maximale kwaliteit in service, advies en product.

“Al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tegelwerk”

Vloertegels kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Op de traditionele manier in de specie, verlijmd of in de legmortel. Op elk gebied is Martens tegelwerken een specialist en verlenen wij werk met maar een doel: een tevreden eindgebruiker!